Fiona Apple csütörtökön Portlandben adott koncertet, amelyen, mint a Stereogum írja, elég szomorú jelenetek zajlottak. A 36 éves színésznő jóval vékonyabb, mint a kilencvenes években, karrierje kezdetén, ezt pedig az egyik rajongója két dal között szóvá tette. „Fiona! Gyógyulj meg! Tíz év múlva is szeretnénk látni!"

A zenész meghökkent, majd kiborult, végül tombolni kezdett, és a következő szavakkal válaszolt: „egészséges vagyok! Ki a faszomnak képzeled magad? Húzzál a picsába! Kapcsolják fel a lámpákat, hadd lássam, ahogy elmész!" Így is történt, a fényárban úszó nézőtér figyelte, ahogy az illető távozik – arra még volt ideje, hogy odavesse Apple-nek: „láttalak húsz éve, és szép voltál".

Apple erre még jobban kiborult, sírva kezdett bele a következő dalba, de hamar visszatért a hangja. Mint a lap szerzője megjegyzi, Apple gyönyörűen énekelt jó koncertet adott, de valóban aggasztónak látszott az állapota, bizonytalanul járkált a színpadon, és elég furcsák voltak a mozdulatai. Rajongói mindenesetre a támogatásukról biztosították Twitteren, de ott is akadnak, akik szerint hízhatna.

Ön szerint?