A Britain's Got Talentet megnyert árnyszínházasokróll mostanában nem igen lehetett hallani. Az utolsó információ az volt róluk, hogy új tagokat keresnek, és mobillal a kezükben várják Simon Cowell hívását, aki Las Vegasban akarja befuttatni őket. Na, most Cowell vagy elfelejtett telefonálni, vagy valami más történt, mindenesetre idén biztos nem lesz Vegas-i turné. Legalábbis erről ír a Bors, nem kell azért aggódni, nem ugrott a 400 millió forintos szerződés.

Nyár elején még új tagokat kerestek, találtak is hét rátermett jelöltet, így egyszerre több helyen is lehet szerepelnie a csapatnak. És, hogy miért nem mennek Vegasba?

"Nincs elég kapacitás, így az tuti, hogy a tengerentúlra már csak jövőre jut ki a társulat, mivel nincs még kész a műsor sem. Lassabban haladnak a folyamatok. Nem egyszerű a táncosok dolga. Csomó zártkörű fellépésnek kell eleget tenni Európa-szerte, leginkább különböző céges rendezvényeken. Nem egyenprodukciót adnak elő, hanem egyedi műsort minden egyes helyszínen, ami külön koreográfiát igényel." - nyilatkozta a lapnak Sándor András, az ­Att­rac­tion sajtószóvivője. Azért van jó hír is, a csapat fel fog lépni II. Erzsébet királynő előtt.