Varga Viktor szakáll nélkül, rendes transzvesztitaként, Veres Mónika Nika Beyoncéként, Soma Tom Jonesként, Bereczki Zoltán pedig Demjén Ferencként versenyezett pénteken este a továbbjutásért a TV2 új, Friderikusz Sándor által nagy családi show-ként felvezetett heti celebes-éneklős-átváltozós élő műsorában, a Sztárban sztár-ban. Az RTL Klub által megvett Your Face Sounds Familiar licensz-műsorra erősen hasonlító produkcióban hat férfi és hat női énekes bújik egy-egy külföldi vagy magyar énekes bőrébe, hogy aztán adásról adásra kevesebben legyenek. A pénteki két és fél órás adásból az Enrique Iglesiasként színpadra lépő Delhusa nika-se-perimeno Gjon esett ki a négytagú zsűri és a nézők szavazata alapján, de közel állt a távozáshoz a Freddie Mercuryvá vált Puskás Peti is.

A baromi hosszú, bakikkal teli műsorból kiderült, hogy míg műsorvezetőként sokszor harsány és néha túl nagyszájú Liptai Claudia, addig zsűritagként sokkal kellemesebb jelenség, és valószínűleg ő lesz a műsor Keresztes Ildikója, visszafogottabb változatban. A pénteki adásban Liptai egyszer érzékenyült el nagyon, Szandit hallva, aki Cserháti Zsuzsaként adta elő a Hamu és gyémántot. "Csak annyit szeretnék mondani, hogy csókolom az anyukámat, és tíz pontot adok" – szólt Liptai az értékelésnél. Ez a produkció nemcsak belőle hozta ki a szomorúságot: Szandit az előadását megelőző kisfilmben láthattuk könnyezni.

Liptai mellett ült még a zsűriben Lakatos Márk stylist, Hajós András és Majoros Péter, akit Friderikusz többször is rendre intett. Például akkor is, amikor a rapper a Pélya Barnaként fellépő Heincz Gábor Biga produkciója után megjegyezte, hogy a török kávé mellett valószínűleg LSD is kell annak, aki le akar lazulni pélybarnásra. Voltak még további rászólások; az Amy Winehouse-ként színpadra lépő gyantázott lábú, borotvált arcú Varga Viktor produkciója után is ingatta a fejét Friderikusz, amikor Varga azt mondta, hogy a produkcióhoz leragasztották a farkát, de annyira erős van neki, hogy visszaugrott.

Egyéb érdekes infók is kitudódtak a műsor révén. Liptairól például kiderült, hogy most először látható tévés műsorban garbóban, az Axl Rose-t megformáló exmegasztáros énekesnő, Dér Heni előadása után pedig azt közölte, hogy halálosan szerelmes volt a Guns N' Roses énekesébe. "(A koncerten) alig vártam, hogy rám izzadjon valamit Axl" – így Liptai. Majka a Whitney Houston-ként színpadra lépő Nótáry Mary produciója után húzott elő egy történetet, ami szerint a roma énekesnő felbukkanásakor azzal hívta fel őt Bódi Guszti, hogy menjen el randizni Nótár Maryvel. Bár Friderikusz sürgette volna, azért még elmesélte hogy ugyanezt megcsinálta Bódi Guszti Majka gyermekének anyjával, Dundikával is, csak őt a fiával, Bódi Csabival akarta összehozni.

ABritney Spearst alakító Szinetár Dóráról a kisfilmjéből tudtuk meg, hogy civilben zárkózott, nade. "Néha Szinetár Dóraként is lehet, hogy belebújnék egy piros latexruhába és tekergetném a csípőmet, csak civilben egy jóval zárkózottabb ember vagyok, azt hiszem" – hangzott el a kisfilmben. Friderikusz Feke Pál soltészrezsős produkciója után mesélte el, hogy 25 évesen nagyon hasonlított Soltészra, az is megesett, hogy a nevében osztott autogramot. Az este folyamán a legtöbb pontszámot a Demjént alakító Bereczki Zoltán kapta, Liptai szabályosan csodálatosnak nevezte a produkcióját.

A TV2 műsora a nem is olyan apró gyerekbetegségeket (ezzel együtt Friderikusz eredményhirdetéskor elhangzott, vezérlőbe szánt "pörgessük meg"-kiszólását és az összes bakizását a nevekkel és a telefonszámokkal) leszámítva szórakoztatónak ígérkezik, de iszonyú hosszú, ami miatt az utolsó produkciókat már a háta közepére sem kívánja a néző, az eredényhirdetésről nem is beszélve. És ugyan nem vagyunk Elek Zoltánok, de a sminkek és a maszkok, hát, bőven hagynak kívánnivalót maguk után, Szandi Cserháti-arca például kifejezetten csúnyára sikerült. A kedvencünk azért mégiscsak az volt, amikor Friderikusz szájából (valószínűleg instrukcióra) elhangzott Nika felkonferálásakor, hogy a The Voice, amiben Veres Mónika is indult, az egyetlen komolyan vehető tehetségkutató, csak azt nem tette hozzá, hogy az RTL Klub meg bekaphatja. Mivel azonban a konkurenciát nem fűzte bele a mondatba, ezzel egy kicsit maguka is szembeköpték, mert hát volt azért úgy hatszériányi Megasztárjuk, ráadásul a műsorban exmegasztárosok is szerepelnek. Varga Viktor pedig, akit Friderikusz a saját bevallása szerint nagy ámulattal néz minden alkalommal, azután lett ismert, hogy indult a konkurencia Csillag születikjében.