Pár héttel ezelőtt, az Édes Élet című műsorban derült ki, hogy Varga Viktor barátnőjének, Cinthya Dictatornak nyirokrákja van. Később kiderült, hogy a lány anyjának korábban ugyanilyen nyirokrendszeri daganata volt, ezért is ment el végül orvoshoz Varga Viktor barátnője.

"Biztos vagyok benne, hogy túl fogom élni. Biztos, hogy nagy harc lesz, de készen állok rá" – mondta később a lány, akit most meg is műtöttek. A Blikk információi szerint az operáció komplikációmentesen lezajlott, és az Édes életben szereplő párnak már csak az redményekre kell várniuk.

"A körülményekhez képest Cinthya jól van, igaz, még vannak fájdalmai, és a fejét sem tudja mozgatni. A műtétet követően még három éjszakát a kórházban kell töltenie, de az orvosa azt mondta, hogy jól sikerült a beavatkozás. Amikor a szerelmemet műtötték, nagyon nehéz pillanatokat éltünk meg. Aggódtam és aggódom miatta nagyon, de tudom, hogy erős lány, és meggyógyul. Az eredményre még két hetet várnunk kell, abból derül majd ki, milyen kezelések várnak rá ezután. Vannak rosszabb és jobb pillanatok. A sok munka ugyan segít elterelni a figyelmünket, de ha tehetném, most minden percemet Cinthyával tölteném. Nagyon szeretem őt, és remélem, hogy mihamarabb túl leszünk ezen a nehéz időszakon" – mondta a Blikknek Varga Viktor.