Szörényi Levente fiával, Szörényi Örssel, az Első Emelet dobosával hosszú ideig élt együtt az exszépségkirálynő, de Pachnamm Péterért elhagyta a férfit.

„Egyszerre csak azon vettem észre magam, hogy egyre inkább vonzódom Péterhez. Nem mintha ő bármiben is jelét adta volna, hogy ugyanígy érez. Eleinte próbáltam visszafordítani az érzelmeim, hiszen akkor még Szörényi Örssel tartott a kapcsolatom. Aztán amikor egyre inkább kimutattam felé a vonzódásomat, ő pedig nem reagált erre, kezdtem úgy gondolni, inkább a fiúkat kedveli. Később kiderült, hogy azért nem közeledett, mert tudta, hogy Örssel járok (...). Gyakran felmentünk nagymamája üres lakásába, ahol mindig jókat ettünk, meg szerelmeskedtünk. Nagyjából egy évig tartott ez a félig-meddig titkos kapcsolat...” – szemlézi a Blikk Bálint szövegét, aki könyve kapcsán az RTL Klubon futó Vundersőn és Zuperszexiben is nyilatkozhatott: ott azt találta mondani, Hajdú Péterrel együtt élt és a férfi meg is kérte a kezét.

„Ez tényleg így történt. Miután szétmentünk, SMS-ben írta, hogy menjek hozzá, legyek a felesége és szüljek neki gyerekeket. Sôt felajánlotta, hogy vezessük együtt a szilveszteri mûsorát” – nyilatkozta a Borsnak Bálint, Hajdú azonban mindent tagad. „Soha nem akartam megkérni a kezét. Nem is éltünk együtt, egy héten két-három alkalommal aludt nálam csak. Az egyetlen nő, akivel valaha összeköltöztem, az Sarka Kata” – mondta Hajdú.

A leginkább csúnya tömegbalesetre emlékeztető RTL-es műsorban az is kiderült Bálintról, hogy gyakorlatilag végigment az Első Emeleten, Szörényi mellett Bogdán Csabával és Tereh Istvánnal is volt már kapcsolata a zenekarból.