Taylor Swift több expasija is felvette a kapcsolatot az énekesnővel, mert az dalaiban megemlítette őket - írta a nydailynews.com. Egy meg nem nevezett celeb még egy dühös emailt is küldött. Swift nemrég elmondta egy interjúban, hogy az inspirációja a legújabb számához könnyen nyomravezethető volt az illetőt érintő dalszöveg felismerésében. "Végighallgatta az albumot, és azt mondta, hogy: 'Ez egy igen keserédes tapasztalat volt számomra. Olyan volt, mintha egy fotóalbumot néztem volna végig.'"

Míg az énekesnő nem nevezi nevén, az említett ex - feltételezhetően a 32 éves színész, Jake Gyllenhaal - lényegében élvezte úgymond újraélni rövid életű szerelmüket. "Ez igazán kedves volt. Sokkal kedvesebb, mint mondjuk az a fellengzős csávó, akitől őrült leveleket kaptam. Sokkal érettebb módon szemléli a szerelmet, amely nagyszerű volt egy bizonyos pontig, aztán mindkét fél súlyos lelki sérüléseket élt át - az egyikük egy dalszövegíró volt."

Gyllenhaal és Swift nagyjából 3 hónapig jártak. Mivel az énekesnő gyakrabban vált pasit, mint a többség bugyit, ez egy kicsit rossz színben tünteni fel. Nem törődve azzal mit gondolnak, Swift ragaszkodik ahhoz, hogy szerinte az őszintesége az, amivel a rajongókat visszaédesgeti újabb és újabb albumaihoz. "Szeretem az életem, a karrierem, a barátaim - de a dolgok nem mindig mennek rendjén. Pontosan ezért nem éneklek arról, hogy a dolgok mindig rendben mennek."