Kemény élete van a közszereplőknek, például többet kell tűrniük, mint az átlagembereknek. A friss házas kormánybiztos viszont úgy tűnik rosszul viseli a kritikát, ezért beperelte Farkasházy Tivadart. A komikus idén februárban a Heti Hetesben mondott két mondatot, ami nem tetszett a filmproducernek.

A tegnapi tárgyalás zárt volt, ugyanis Vajna arra hivatkozva kért zárt tárgyalást, hogy ott adótitkai is szóba kerülnek. A két és fél órás tárgyalás végén a bíróság kimondta, hogy Vajnának tűrnie kell a kritikát. A személyiségi jogi kereset elutasításra került, az indoklás szerint a producer jó hírneve nem sérült. Ráadásul neki kell fizetnie a 127 ezer forintos perköltséget is - írja a Blikk.
Na de mit mondott Farkasházy? : „Vajna soha nem csinált művészfilmet, mivel ehhez nem ért." Illetve: „Úgy tesz, mintha minden dolga rendben lenne Amerikában, de nem véletlenül nem megy oda vissza."
"A bíróságnak mindkét kifogásolt mondat tekintetében az az álláspontja, hogy a felperes munkásságát senki nem kérdőjelezte meg, a szövegkörnyezet pedig olyan ironikus, kritikai műsorban hangzott el, amit tűrnie kell."  Vajánék fellebbeznek az ítélet ellen. 

Akit pedig az érdekel, mit is csinált Vajna Amerikában, az olvassa el a Magyar Narancs cikkét.