A műsorvezető-páros, a hosszúlábú Lilu és Istenes Bence roppant elegáns ruhákban, csinosan, zenésen, mókásan lépett színpadra az X-faktor című RTL Klubos produkcióban, szombat este. A mai este showműsorának a Mélytorok Mentorok Éjszakája címet adták, mert a világ eddigi X-faktorai mentoraihoz kapcsolódó nótákat énekeltek a csatorna felfedezettjei. Az X-faktor készítői helyesen úgy döntöttek, sokkal jobban megüvöltetik a lelkes publikumot, miközben a négy közkedvelt mentor megjelent a stúdióban. Mi meg fordított szemmel néztük a műsort.

Az aranytorkú, hosszúlábú Danics Dóra nyitotta a revüműsort. Miután kisfilmjében a ködös Dobogókőn (és az itt köztudottan lévő világ-szívcsakrában) járt, egy Geri Halliwell-örökzöldet adott elő. A mentorok egyetértettek abban, hogy gyönyörű, nyugodt és csodás hangú volt. Őt a tangóharmonika atyja, Szabó Ádám követte, aki mestere, Tóth Gabi egy melódiáját adta elő. Tóth könnyekben úszó szemmel hallgatta az úszó dallamokat, majd a díva meghatottan beszélt Szabóról. "Szép vagy, ennyi" – mondta ezután egyik barátnője helyesen Péterffy Lilinek a kisfilmben. Holott ez nem a teljes igazság, Péterffy kitett magáért, olyat énekelt és rappelt, hogy Ogli G is elszégyellte volna magát a pickupban. Geszti Péter a nagyon vicces popsikerek szóviccel értékelte a csodás Girls Aloud-feldolgozást.

A ByTheWay (magyarul "Mellesleg") nevű zenekar következett egy Natalia Imbruglia-dallal, amit kisebb bakiktól eltekintve stabilan adtak elő, a mentorok is elégedettek voltak a produkcióval. Krasznai Tünde most végleg bizonyította, a diszkókorszak is a vérében van, mint az összes zenei irányzat. A stúdióban is megjelenő Nagy Feró bandájától, a Beatricétől a Gyere kislányt énekelte el. A mentorok visszaemlékeztek a hetvenes évekre, és roppant jól szórakoztak. Csordás Ákos testedzéssel készült az éneklésre. Objektíven megállapítható, Csordás torka is aranyat okádott, szépen énekelte el Usher dalát ("Atom volt" – jellemezte Geszti Péter mentor, dalszerző, reklámszakember).

Mindenki énekelt még egy kört, Péterffy Lili kezdte dögös, hosszúlábú bombázónak öltöztetve, Szabó Ádám folytatta, őt Oláh Gergőhöz hasonlóan öltöztették fel (mellénybe). A mentorok által lehúzott dala után Danics Dóra folytatott, majd a reklám után kiderült, Csobot Adél végleg visszatért az After-X műsorvezetéséhez. Csordás Ákost csinos hipszterúrnak stylistolták, Krasznai Tündének pedig mély dekoltázst vágtak, bár így is nagyot énekelt. Az estét a ByTheWay zárta egy R-Go-dallal, aztán mehetett mindenki aludni. Elégedetten. Boldogan. Pozitívan.

Alig várjuk a vasárnapi döntőt!!!

Természetesen a műsor igazából még mindig pocsék. Ha ön is így gondolja, dühöngje ki magát Facebook oldalunkon.

Kövessen minket a Facebookon is!