Sebestyén Balázs után Schobert Norbert is nekiugrott Teczár Szilárdnak, aki egy kicsit nyakatekert érvrendszerrel és komoly kitartással elérte, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatóság végül meghozza azt a határozatot, hogy a budapesti Doboz szüntesse be azt a gyakorlatot, miszerint a nőknek nem, csak a férfiaknak kell belépőt fizetniük. Érthetetlen módon Sebestyén Balázshoz hasonlóan többen is buzizni kezdték emiatt Teczárt, aki később egy publicisztikában reagált erre, és azt kérte, Sebestyén és társai kérjenek bocsánatot, de nem tőle, hanem azoktól, akiket a macsós, homofób viselkedésükkel megsértettek.

Ki tiszteli jobban a nőket?

És most Schobert Norbert is belement egy kisebb hisztibe, mivel Facebook oldalára kiposztolta véleményét az üggyel kapcsolatban. A posztból kiderül, hogy Schobert úgy gondolja, a nőknek nem kéne dolgozniuk, és arról, hogy mégis dolgoznak, Teczár Szilárd, illetve a hozzá hasonlók tehetnek, azt viszont nem tudjuk, Schobert honnan veszi, hogy Teczár nem dolgozik, hanem ő és a hozzá hasonlók otthon tévéznek. Schobert ezután teljesen abszurd módon előhozakodott a szexszel és a gyerekszüléssel, majd azt is megtudhattuk tőle, hogy a világon nem létezhet egyenlőség, maximum egyensúly. De inkább olvassa el Schobert posztját, majd döntse el, hogy ki tiszteli jobban a nőket: az, aki egyenlő bánásmódot szeretne, vagy az, aki szerint a nőnek a konyhában van a helye.

"Teczár Szilárd! Kérj bocsánatot a Nőktől!

Most úszol az egy perc hírnévben és Sebestyén Balázsnak támadsz? Az én véleményem: Te kérj bocsánatot a Nőktől!!! Esetleg beadsz egy feljelentést azért is, hogy március 8-at ünnepeljük és nincs külön kiemelt férfinap? Esetleg előreengedni se kelljen már az ajtóban a Nőket? Esetleg kézcsók járjon a hozzád hasonló hímszerű egyedeknek is? A fajtád miatt sok Nő melózik, miközben az ilyenek otthon tévéznek... Én utálom amikor egy Asszony gürizik és a "férfi" évek óta állásra vár, miközben otthon "segít".

Képzeld el, ha a jövendő feleséged is a hatósághoz fordulna, mert Te élvezel a gyereknemzés alatt, de Ő súlyos fájdalmakat él át a szülésnél! Vezessenek áramot a férfiak heréjébe miközben a nejük szül? Ébredj már! A világ nem az egyenlőségről, hanem az egyensúlyról szól! Piedone a vizilovakkal, én a Nőkkel vagyok!

Aki Nő és egyetért, az megosztás és lájk! Köszönöm! Norbi"

Mondja el véleményét ön is Facebook oldalunkon!

Kövessen minket a Facebookon is!