"Még nagyon az elején vagyunk, hiszen Vivi csupán a nyolcadik hétben jár, de bízunk benne, hogy minden rendben lesz. Egyelőre nem tudjuk, milyen nemű lesz a pici, de nagyon örülnénk neki, ha pár hónap múlva majd egy fütyköst mutatna a vizsgálat. Egyelőre csak egyszer nézhettük meg ultrahangon, de még annyira picike, hogy szinte alig látni. Az orvos szerint egészségesen fejlődik" – mondta VV Cristofel a Blikknek, aki a nőjével Németországban szeretne éttermet nyitni, magyar specialitásokkal az étlapon. 

Igazi kelet-magyarországi szappanopera a volt realityhős élete: VV Cristofellel szemben vádat emeltek nőverés miatt, másfél évvel azután, hogy megverte volt barátnőjét, VV Veronikát. Tettleges becsületsértés, könnyű testi sértés és személyi szabadság korlátozása a vád vele szemben, Pittman Cristofel egy részét beismeri tetteinek. Jelenlegi barátnőjét, gyermekének anyját egy szórakozóhelyen verte meg, Kincses Vivien akkor azt írta a Facebookon, hogy szétverte a fejét, és hogy beszakadt a dobhártyája. Két hét után kibékültek, állítólag a nő tartja el Pittman Cristofelt. 

"Az álmaink közösek: mindketten nagy, úszómedencés házra vágyunk, külföldi karrierre, és persze ezek között szerepelt a baba is. Nem gondoltuk, hogy ilyen hamar összejön, de ha már így alakult, eszünk ágában sincs elvetetni. Úgy érzem, megértem az apaságra, sok mindent tudhatok magam mögött, arról nem is beszélve, hogy egyre több ősz szőrszálat vélek felfedezni a mellkasomon, ami szerintem szintén az érettségre vall. 21 leszek januárban, úgyhogy nem rettent meg az apaság. Vivien 28 évesen már szintén vágyott egy kisbabára, örülök, hogy én adhatom ezt meg neki" – mondta a lapnak Cristofel.