Éjjel-Nappal Budapest Lali újabb komoly lépéseket tett, hogy megkerülhetetlen szórakoztatóipari hatalmasság váljon belőle. Az Egy tüzes kis kandúr című számmal halhatatlan státuszba kerülő Lali olyan sztárok előtt mutatta be új dalát a műsorban, mint Lagzi Lajcsi, Bódi Guszti vagy Bangó Margit, akik akár a zsűritagjai is lehetnének egy hiánypótló mulatós tehetségkutatónak. A „szállok, hasítok, hángérien lalipop” sort is tartalmazó műremek után még pár jó tanácsot is kapott a láthatóan kissé megszeppent Csóró Lali. „Ez a szakma nagyon kemény, ha nem vigyázol, csóró maradsz, és elgázolnak..." – látta el örökbecsű életigazságával Bódi Guszti az ifjú popzenei titánt. „Amikor egy ilyen nagy sztár, mint a Bódi Guszti mondja ezt neked, hogy nehéz, aki már tényleg mindent megélt ebben a szakmában, akkor elgondolkozok rajta, hogy mit is akarok én itt” – lamentált Lali. Jogosan, hisz a kérdés rajta kívül sokakban felvetődhetett, aki látta-hallotta a produkciót.

Lali eddig töretlen popzenei sikere kapcsán megkerestük a Josh és Jutta páros férfi tagját, aki a zenélés mellett könnyűzenei producerkedéssel foglalkozik. Arra voltunk kíváncsiak, hogy Csóró Lalinak mennyi esélye lehet betörni az így is bivalyerős magyar mulatós zenei piacra. „Ő egy olyan srác, aki kellően vidám, laza ehhez. Az emberek szeretik a tévéműsort, szeretik a karakterét, mert egy olyan egyéniség, mint Fekete Pákó. Őt sem az énekhangjáért szeretik. Az ilyen jópofa zenebohócokat jó dalokkal azonnal megkajálják az emberek” – mondta Josh ezt úgy, hogy az első telefonhívásnál még nem is hallotta a Csóró Lalit. Később visszahívtuk, miután meghallgatta a dalt, de véleménye így sem változott drasztikusan. „Egy közeg szeretni fogja, egy másik nem, a harmadik pedig így is úgy is továbbküldi majd a haverjainak, hogy egy jót nevessenek rajta. Lali nem egy Király Viktor szint, de az RTL médiafelülete jól jön majd neki.” Persze az is nagy kérdés, hogy a mulatós zenei színtér teljes letarolása után mekkora esélyt lát egy komolyabb popkarrierre. „Csak addig fog működni ez az egész, ameddig nem veszi komolyan magát. Onnantól, hogy kinövi a poént, az egész elveszti a varázsát.”

Csak remélni tudjuk, hogy Csóró pályafutása hosszabb életű lehet, mint a tizenöt perc hírnevet is csak banánszopogatással összetarháló csatornakollegája, VV Zsófi tündöklése, emlékezzünk csak csodálatos Rágógumi című alkotására. És természetesen ne feledjük VV Cristofelt se, aki bár több művével is komolyabb attakot mért a YouTube-felhasználókra, mégsem látjuk túl gyakran a délutáni plázabulik fellépőlistáin.