Lopás, rongálás és súlyos testi sértés kísérlete miatt is vádemelést javasol az ügyészségnek a III. kerületi rendőrkapitányság Demcsák Zsuzsa férjének ügyében – értesült a Bors.

A napilap úgy tudja, hogy százezres kárt oko­zott, meglopta és a jelek szerint bántotta is Demcsák Zsuzsát a férje. A műsorvezető bő egy éve tett feljelentést a rendőrségen, a nyomozás a napokban zárult le. Az Országos Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata ezt meg is erősítette: „A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett, rongálás vétség és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást lefolytatta, a gyanúsított részére 2013. december 9-én iratismertetést tartott. A jogszabályban meghatározottak szerint az ügy iratait vádemelési javaslattal küldi meg az illetékes ügyészség részére.”

Demcsák Zsuzsa tavaly októberben nyilatkozott először megrom­lott házasságáról. Először bejelentette, hogy nyolc év után elválik férjétől, két nappal később pedig már kollégája, Vujity Tvrtko Facebook oldaláról értesülhetett mindenki arról, hogy mi történhetett Demcsákkal, aki Hajdú Péter műsorában is beszélt megromlott házasságáról.