"Aláírtam a szerződést a 2014-es évre, de a részletekről nem árulhatok el semmit" – mondta a Borsnak Berki Krisztián arról a titkos egyezségről, amit a Tv2-vel kötött. Az épp tulajváltáson áteső csatorna profilja ezek szerint nem fog gigászit változni, Berki eddig is az egyik húzónevük volt, többek között az Édes élet című celebrealityből (ami jövőre, már civilek bevonásával, de folytatódik). A lap is megpendíti a régóta terjedő pletyká, miszerint Berki és nemrég szült és pofozkodó csaja, Hódi Pamela saját show-t kapnának.

Persze Gáspár Győzővel állítják sokan párhuzamba Berkiék karrierjét. "Én Győzikét a realityk királyának tartom" – vallotta meg Berki, aki követi az amerikai valóságshow-kat is. Hozzátette, az Édes életnek hála "négy és fél hónapig voltam folyamatosan a képernyőn, amit sikernek könyvelek el." Azt is elmondta, nem a pénz hajtja őt, a negyedéves fizetését is csak most vette fel a csatornától, kenyérgondjai pedig nincsenek. "Úgy tűnik, elég provokatív, bicskanyitogató és egyben szórakoztató voltam ahhoz, hogy estéről estére lekössem a nézőket" – indokolta Berki, miért nem akar változtatni a karakterén. Elmondta még, hogy "selfmade mannek" gondolja magát, nincsenek allűrjei és 25 órát is dolgozik egy nap, meghazudtolva a fizika törvényeit.

Még egy ilyet nem teremt az Úr

Az ügyben Gáspár Győző is megszólalt, és kiderült ebből, a királyt nem lehet csak úgy letaszítani a trónról. "Hiába mondják, hogy ő az új Győzike, mert az új Győzike még nem született meg, de nem is fog, mert ezt a műfajt én teremtettem. Amikor annak idején ezt a műsort kitaláltuk, akkor minden celeb lehülyézett, köztük olyan sztárocskák is, akik per pillanat velem együtt ugyanúgy szerepelnek az Édes életben. Sokan megpróbáltak már utánozni, amióta kitapostam az utat, ám senkinek sem sikerült felülmúlnia, de még a közelébe se érni akkora nézettségnek, mint amit mi elértünk" - mondta maga Gáspár a Borsnak.