Jeffrey Ian Pollack

Az 54 évesen elhunyt Pollacket nálunk például a Kaliforniába jöttem című sorozat miatt lehet ismerni, amelynek több epizódjában is közreműködött íróként és producerként. (A sorozat Phil bácsija, James Avery december 31-én hunyt el.) További munkáiról itt olvashat bővebben

 Jeffrey Ian Pollack hollywoodi rendező-producer holttestét december 23-án találta meg egy kocogó férfi, egy Hermosa Beach-i futóösvényen, reggel fél hétkor. Pollack edzőruhát viselt, iPodján utoljára Eagles-dalokat hallgatott – és semmi sem utal arra, mi okozta halálát.

A férfi, mint a NY Daily News írja, rendszeresen kocogott. A december 26-án elvégzett boncolás jegyzőkönyve szerint semmi gyanúsat nem állapítottak meg.

Ed Winter halottkém a lapnak elmondta, további vizsgálatokra lesz szükség, mert semmilyen, orvosi jellegű bajra nem bukkantak, esetleg egy szívroham jöhet szóba. „Egyelőre semmi jele idegenkezűségnek."

Tommy Thompson helyi rendőrkapitány tájékoztatása szerint Pollack holtteste kihűlt, mire megtalálták, és egy ideje már ott lehetett.

Két gyereket hagyott hátra: lányát, a 19 éves Laelt, és 13 éves fiát, Logant.