Itt fognak lakni, látja? Ez az a ház. Istenes Bence végre bemutatta a Szép Házak és a Lakáskultúra hasábjaira kívánkozó kérót, ahol a Való Világ minőségi gárdája tölti majd a napjait. Fűtés valószínűleg gyengén van, Istenes sapkában kalauzolta át nézőit a nagytétényi villán. Nézze meg a videót, mi meg az alatt összefoglaltuk tömören, mik a legfontosabb bútorok, ingóságok, új építmények.

  1. Kicserélték a pezsgőfürdőt (jacuzzit), Istenes nem merte részletezni, milyen járványügyi okokból. Medence viszont nem lesz, "úgyse fognak fürdeni, hiszen tél van" - indokolta Istenes.
  2. Natúrözön van. Mindenhol igyekeztek természetes anyagokat alkalmazni, az interjúszobában is ott figyel egy nyírfaligetet mintázó tapéta (miért nem pálmafás tengerpartos tapéta?).
  3. Rengeteg halat pingáltak annak a szobának a falára, ahol anno Jerzy megdöngette Gigit.
  4. A nappali-konyha-aula, szóval a Fő Tér olyan, mintha a négyes metró összes állomását ide zsúfolták volna, csak a nyersbeton hiányzik. Sok a szín és a nyersfa. Ja, és van egy műanyagnövénnyel "befuttatott" fal.
  5. Van kandalló is. Különleges. Nyáron jó lesz.
  6. A hálószoba egy favázas ház belsőjére emlékeztet, műtrófeákkal a falon. Kicsit így képzeljük el egy kaukázusi menedékház belsejét.
  7. A fürdőszoba olyan, mint egy finn szauna, a csapok mellett pedig tenyérnyi köveket halmoztak fel. Mint azt munkatársunk felfedezte, veszekedés esetén brutális fegyverarzenállá alakulhat a helyiség a kövek miatt.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!