A Való világ 6 csütörtök esti összefoglalójából annyit szűrtünk le, hogy a villában baromi hideg lehet, mert Céltudatos Dorka és Gyúrós Józsi sem hajlandóak levenni a sapkájukat, utóbbi még szaunázni is abban ment. Józsi egyébként Charlotte-tal izzadt, és megbeszélték, hogy az imponál és az improvizál szavakat keverő Macsó Zsolt hülye, Józsi szerint meg nem minden az, aminek látszik, mert ő speciel latinul is tud. Mármint Gyúrós Józsi. Sic transit gloria mundi.

És ma végre megtörtént a VV6 első CIRÓGATÁSA is! Először a wannabe szupermodell Iza cirógatta kérésre macsó Zsolt hátát, majd utóbbi vissza is adta neki rendesen. Aww. Iza egyébként egy csajos pizsiparti keretein belül elmondta a többi csajnak, hogy ha úgy jön ki a lépés és van tűz, akkor lefeküdne valakivel a villában.

A kedden beköltözött Céltudatos Dorka először találkozott az eddig büntetésben lévő, farkára madzagot kötő Simonnal és a piszkos körmeivel. Ezt láthatják a fenti képen. És hogy történjen valami izgalmas is, a villalakóknak ruhacsipeszeket kellett egymás arcára csiptetniük, minél többet. Farokpörgető Aurelio arca nyert, 71 csipesszel, erről megnézhet egy videót is kicsit lejjebb. A díj egy húsleveses vacsora volt a nyugiszobában Izával, aki az alkalomból műszempillákat is rittyentett magára. Izának egyébként bőven van problémája: bejön neki Zsolt, csak szerinte nem lehet benne megbízni. Ezt el is nyígta Aureliónak, aki egyébként most elbizonytalanodott, hogy Zsolt nem biztos, hogy jó barát, pedig ők ketten már vagy három napja állandóan együtt lógnak. Aureliónak ezután egyébként lelkiismeretfulladása volt. Nem mi gépeltük el.

A tegnap este beköltözött 40 éves Lacira a 26 éves "500 pasival voltam" Charlotte rögtön rá is mozdult, kétségbeesetten nyivákolt a közben pisilő Alexának, hogy hogyan tudna rámenni az új férfira, aki egyébként egyidős Gyúrós Józsi anyjával. És végre beköltözött a megintcsak sötéthajú Bevállalós Teo is, aki 21 éves, saját bevallása szerint erőszakos lány, aki leginkább a lányokat szereti, de jöhetnek pasik is, mert ő abszolút biszex. Kisfilmjében smárolt is egy másik lánnyal, hogy megmutassa, tényleg nagyon bevállalós.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!