“Tavasszal diplomavédés, államvizsgák és doktorálás. Hát igen. Azt hittem, a nehezén túl vagyok, de lehet, mégsem” – hozta a világ tudomására 2013 januárjában Zimány Linda. A Bors utánanézett a Britney Spears-hasonmásból lett glammodell felsőoktatási tanulmányinak, és azt találták, hogy 2009-ben már ötödik éve küzdött Zimány az egyetemmel. Azóta pedig eltelt négy év, vagyis már legalább három alkalommal lediplomázhatott volna, mégis idén futott csak neki először az államvizsgának. Úgy tűnik, nem sok sikerrel.

Néhány féléve még maradt, hogy a három fontos vizsgáját letegye, hisz eddig az öt szigorlatos tantárgyból a két legkönnyebbet sikerült csak megugrania. De a szigorú vizsgaszabályzat miatt az államvizsgákat csak egyszer lehet ismételni, azaz, ha ismét megbukik, hiába az elmúlt 8 év, kezdheti elölről az iskolát.

A napilap szerette volna megkérdezni arról a bölcs életvezetési tanácsokat osztogató Zimányt, hogyan látja az esélyeit, de a jelenleg Los Angelesben tartózkodó Sugarbird-lány végül nem reagált. Kár, pedig igazán kíváncsiak lennék, lehet-e belőle dr Szöszi.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!