Azt írja a DigitalSpy, hogy a történelmi jelentőségű, Batmant és Supermant közös filmben összehozó alkotás – tudják, amelyben Ben Affleck lesz majd a Denevér – csak jövőre lesz készen, de inkább leghamarabb jövőre. A Warner Bros közleménye szerint a stúdió sok időt szeretne adni a készítőknek, hogy minél jobban megvalósíthassák elképzeléseiket, „a történet összetett vizuális természetére való tekintettel". Amit úgy is lehet értelmezni, hogy kevesebb az ötlet, mint a szándék, és félnek a buktától. De inkább ne.

Eleinte azt tervezték, hogy az Acélember című, legutóbbi Superman-film folytatásának szánt filmet 2014 elején kezdik forgatni, ezek a tervek a második negyedévére csúsztak. (Márpedig, ha ez csúszik, minden csúszik, erről a Cinematrixon olvashat.) A Daily Mail egyenesen azt írja, 2016 májusánál előbb nem kerül moziba a még mindig névtelen filmterv.

A szereplőgárda, emlékeztetőül: Amy Adams lesz Lois Lane, Laurence Fishburnealakítja Perry White-ot, Diane Lane Martha Kent lesz, Gal Gadot pedig a Csodanő. Henry Cavill Superman marad. Állítólag a Trónok harcából ismerhető Jason "Khal Drogo" Momoát, és Joaquin Phoenixet is megkeresték egy-egy szereppel.