Justin Bieber annyi balhéba keveredik mostanában, hogy nehéz követni, de a RadarOnline most azt írja, a valószínűleg drogfüggő popénekes nagyon csúnyán összeveszett excsajával, Selena Gomezzel.

A lap birtokába került képernyőfotók egy üzenetváltást látszanak megörökíteni Bieber és Gomez között, amelyben a fiúcska megpróbálta harmadszorra is becserkészni az énekeslányt, aki erre leseggfejezte. Bieber – ha az üzenetek eredetiek – tovább ütötte a vasat: „Csak rád van szükségem", erre jött Gomez reakciója, hogy Bieber drogfüggő, és segítségre lenne szüksége.

Ekkor jött a svung a történetbe: Bieber továbbra is tette a szépet, és elküldött egy képet az álló pöcséről. Ezután reagált Gomez korábbi felvetéseire, és elküldte a lányt a fenébe. Erre Gomez bekeményített, megemlítette Biebernek azt a történetet, amikor sleppje egy tagját drogbirtoklás miatt bevitték a rendőrök, és hozzátette, reméli, Bieber a sitten köt ki tojásdobálós afférja miatt. Bieber erre bepöccent, és fuck-ok kíséretében elküldte exét a fenébe. Ezzel sem lett vége, Bieber azzal vádolta meg Gomezt, hogy az ő pénzén és hátán kapaszkodott fel, és hogy tartsa tőle távolt a "tehetségtelen punciját". A chatelést itt olvashatja el eredetiben.

Bieber tagadja, hogy az üzeneteket ő küldte volna, Gomez sajtósai pedig némák maradtak. A Radar úgy tudja, közben elkezdték mindketten kifaggatni a haverjaikat, hogy kiderüljön, ki szivárogtatott a sajtónak. Eközben a TMZ arról cikkez, hogy Bieber házát átkutatták a rendőrök, és nem kevés narkót találtak. Zömmel füvet fedeztek fel, meg persze bongokat és üres kodeines dobozokat is találtak. Egy külön spangliszobát is berendezett, de nyomát lelték a kedvenc italának, a kodeinnel dúsított Fantának is. Az biztos, hogy egyre nagyobb szüksége lenne szakemberekre, mielőtt a szervezete bedől, lecsukják vagy egyszerűen rossz emberrel kezd ki, és összeverik.