"Sokkoló a lányom viselkedése. Bár az utolsó pillanatig mindenben mellette állok az életben, most a saját érdekében mégis azt kívánom, hogy essen ki" – így osztozik lánya sikereiben az anyuka, Ica a Bors tanúsága szerint. "Legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy ezt fogom látni a tévében. Sokszor viszolygok. Alexát mindig is hajtotta a szereplési vágy, mindennél erősebb volt benne. De amit bent művel, arra nem találok szavakat, az túlmegy minden határon. Sajnos azt kell mondanom, hogy csak most ismerem meg a legbelső énjét, és egyáltalán nem tetszik. De ezzel nem vagyok egyedül, a barátai is így gondolják."

A büszkének egyre kevésbé mondható, mélyen vallásos anya, aki már a beköltözés után kibukott lánya viselkedésén, nem szavaz Alexára, sőt a családtagoktól és a barátoktól sem tarhált egyetlen voksot sem. A szimpátiaszavazáson egyébként is a sor végén kullogó Alexa könnyen lehet, hogy az elsők között lesz, aki kihullik a játékból. Hacsak nem produkál még néhány béna leszbijelenetet Teóval...

"E mellé nem állhatunk tiszta lelkiismerettel! Ha kijött a Villából, mindent meg szeretnék vele beszélni, de már most biztos, hogy a játék nem csak az ő életét változtatja meg gyökeresen, hanem az egész családét is. Én a párommal már pakolok, eddig egy fedél alatt éltünk Alexával, de ha hazajön, már nem így lesz. Elköltözünk tőle" – kesergett a mama.