Mi legyen az új kutya neve?

Voksán Virág 7 évvel Raffy érkezése után, egy új baráttal lepte meg bolognese típusú kedvencét. A pomerániai törpespicc a DJ elmondása szerint már jónéhány éve a vágya volt, ami végre teljesült. Az új eb kisfiú, Raffyka pedig lány, így Voksánnak legkésőbb fél év múlva elég stresszes lesz az élete, de ezt majd megtapasztalja. A választás azért esett egy fiúkutyára mert azok tudomása szerint jobban ragaszkodnak a női gazdihoz. A jelenleg még névtelek kutya szintén a szüleinél fog lakni, amíg ő külföldön turnézik, bár tapasztalata szerint minden alkalommal fél kilóval nehezebben kapja vissza Raffyt, mint ahogy odaadta.

A pomerániaiak nem olcsóak, de DJ Flower szerint okosak és szépek, saját bevallása szerint az átlagnál magasabb áron kaphatóak, de meg sem közelítik a milliós kutyák árát. Internetes keresésünk során 45.000-től (oltásokkal, chip nélkül) 1000 euróig találtunk ilyen fajtájú kutyákat, igaz utóbbi szlovák klubgyőztes.

Voksán a kutyus nevét illetően a Facebook oldalán is szavazást hirdetett, de nagyon várja a Velvet olvasók segítségét is. A szavazás állása eddig 60 % Kikóra, mely egy szép hangzású japán név, a filmből ismert "Djangóval" szemben.