Ha támogatná a családot

 Komjáthi Barna János 10401017- 86755468-85901008-as számlaszámára utalhat.

Komjáthi Döme január 20-án született Székesfehérváron. Egy napos korában derült ki, hogy a szívének csak az egyik fele fejlődött ki, a bal oldali kamra és pitvar nem fejlődött ki rendesen. A Blikknek nyilatkozó apukának akkor csak annyit mondtak az orvosok: "Búcsúzzunk el tőle, engedjük el! Megszédültünk, annyira földhöz vágott bennünket a hír, de tudtuk, hogy nem fogjuk ennyiben hagyni, és a végsőkig küzdünk kisfiunk életéért."
A család a Facebookon kért segítséget, a történetük el is jutott SZTE Sebészeti Klinika Szívsebészeti Osztályának professzorához, Hartyánszky Istvánhoz is. Döme péntek óta a szegedi gyermekklinikán van. A vizsgálatok közben kiderült, hogy a kisfiú fél veséje nem működik, ami nehezítheti a dolgokat – írja a Délmagyar.  A család helyzetét nehezíti, hogy egy 3 és egy 5 éves kisfiúk is van, akiket nincs kire hagyni. Az egyik nagyszülő kórházban van, a másik látássérült. Ráadásul összesen 150.000 forintból élnek Komjáthiék. Szerencsére lett Szegeden ingyen szállás, így a szülők látogathatják a kisfiút.  A kisfiú ügyében egyelőre nem adnak felvilágosítást a Szegedi Tudományegyetem Gyermekklinika és Gyermekegészségügyi Központban. A hét végére ígértek sajtótájékoztatót.

 Az apa nyilatkozata szerint fel szeretnék tenni a kérdést az ultrahangot végző orvosnak, hogy hogyan nem vette észre a deformitást.