Fél perces kisvideót dobott fel a netre Pharrell Williams a Happy című dala átiratából született Hatty címmel, amiben egy óriási kalappal a fején táncolgat a tavaly két gigaslágerrel is mindent vivő énekes-zeneszerző-producer. Ha valaki nem értené az apropót, a Grammy-díjátadó képeit végignézve megérti.

A nálunk sajnos kevésbé ismert Williams a világ minden más pontján hatalmas elismerésnek és népszerűségnek örvend, nem mellékesen olyan nevekkel dolgozott, mint Madonna, Kanye West, Gwen Stefani vagy Justin Timberlake, utóbbival egy egész albumot készítettek közösen. 2013-ban pedig a Daft Punkkal tarolták le a bolygót a Get Lucky című slágerükkel, és ha ez nem lett volna elég, a nagyon menő Robin Thicke-kel kihozták a Blurred Liest, amit valószínűleg nem akad olyan ember az univerzumban, aki ne ismerne. (Tudja, ez az a klip, aminek Emily Ratajkowskit köszönheti a világ.)

Williams a Happy kapcsán nem csak ezt a fél perces anyagot osztotta meg. Kreatív csapatával elkészítettek egy 24 órás videót a dalhoz. Leírhatatlan, hogy mi történik benne, inkább kattintson, és nézze meg! Mi imádjuk.