A Radar előkerítette azt az 1993-as bírósági döntést, amely arról rendelkezett, hogy Woody Allen és Mia Farrow közös, és közösen örökbefogadott gyerekei a nőnél maradjanak. Ebban az olvasható, hogy bár az orvosok nem találtak bántalmazásra utaló nyomot az akkor hétéves Dylan Farrow (aki molesztálással vádolta meg a rendezőt) testén , „Miss Farrow [nem tudni, ez anyára vagy lányára vonatkozik], dr. Coates, dr. Leventhal és Allen úr hiteles vallomásai azt bizonyítják, hogy Allen közeledése Dylanhez különösen helytelennek minősíthető, és meg kell tenni a lány védelméhez szükséges intézkedéseket” - olvasható az 1993. június 7. dátumozású ítéleten.

Allen - aki végre reagált lánya nyílt levélben közölt vádjaira -  emiatt az ítélet miatt nem kapta meg gyerekei felügyeleti jogát. Az irat nem foglal állást abban a kérdésben, hogy a rendező molesztálta-e Dylant, de az szerepel benne: „magába forduló, megbízhatatlan és érzéketlen. [Mia Farrow szerint]  Allen különösen intenzíven követelte magának Dylan idejét és figyelmét. Agresszíven szenvedélyesen viselkedett vele, alig hagyott neki teret”.

Az ügyben ítélkező bíró, Elliott Wilk azt is leszögezte: az orvosi jelentés, amelyet a Yale-New Haven szakértői készítettek, és amely felmenti Allent, annyira hiányos, hogy az csökkenti az értékét. „Az orvosi team tagjainak feljegyzéseit megsemmisítették, mielőtt leadták a jelentésüket, amely, ezek alapján, egymástól független benyomásaik és megfigyelésük keveréke". Azt is említi, hogy az orvosszakértők, Laventhal kivételével, nem akartak vallomást tenni az ügyben, csak szakvéleményt adtak.

"Dr. Coates és dr. Schultz véleménye szerint Allen nem molesztálta Dylant. Egyikük sem szaktekintély a gyermekek szexuális zaklatása terén. Azt hiszem, dr. Coates és dr. Schultz véleményeit nagy mértékben befolyásolta Allenhez való lojalitásuk.”

Wilk fontosnak tartotta említeni az ítéletben: Allen azon mesterkedett, "hogy gyermekeit elválassza fivéreiktől és nővéreiktől, hogy a gyerekeket anyjuk ellen fordítsa, hogy örökbefogadott gyereket vér szerinti gyerekek ellen fordítson". Elrendelte, hogy a továbbiakban "szigorúan ellenőrizzék a gyerekekkel való kapcsolattartását".