"Ott beszélgettünk egymással páran a gálán, amikor Lali odajött. Szóba elegyedtünk, bár én előre figyelmeztettem, hogy nem tetszik a nagyképű stílusa. Látszott, hogy nem feltétlenül barátkozni jött oda, ahogyan a korábbi alkalommal sem. Poénkodott, lökte a süket szövegét, majd a következő pillanatban előrántott egy ötezrest a zsebéből, kicsapta az asztalra, és megkérdezte, hogy ennyi pénzért hajlandó vagyok-e elmenni vele" – mondta a Blikknek Gáspár Evelin, akinek az Éjjel-nappal Budapest Lalija a Story-gálán ajánlott pénzt.

Gáspár Evelin apja, Gáspár Győző is kiborult a történteken, a Blikknek azt mondta, csak a felfüggesztett börtönbüntetése tartotta vissza attól, hogy nekimenjen a lányának pénzt ajánlgató férfinak. "Nem fogok egy ilyen kis hülye ­miatt egy év nyolc hónapra börtönbe vonulni. Viszont kikérem magamnak, hogy ilyen stílust engedjen meg magának a lányommal szemben. Mit képzel magáról? Az én lányom nem escortlány, és soha nem is lesz az. Ha prostit akar magának, menjen ki a Fóti útra, de ne az én lányomnak ajánlgasson ötezreseket! Üzenem neki, hogy ha még egyszer eszébe jut hasonló dolog, az édesapámmal találja magát szemben, azt pedig nem köszöni meg."

Az Éjjel-nappal Budapest szereplője helyett a műsor sajtófőnöke, Világi Péter nyilatkozott csak az ügyben, aki szerint Lali minden  őrültségre képes, minden lányt próbál meghódítani, de biztos benne, hogy szándékosan soha senkit nem bántana meg.