VV Baukó Éva nemrég kiborult, amiért nem hívták be castingra a VV-hez, és helyette Csobot Adél illetve VV Béci vezeti a Belevalót, de úgy néz ki, végre megnyugodhat, mert újra képernyőre kerül. Baukó a Facebook-oldalán jelentette be, hogy mostantól a TV2 új reality-jében, Az élet showjában fog szerepelni, a Blikk szerint pedig ez azért lesz izgalmas, mert az egykori vv-sre rátalált a szerelem, és anyaszerepre készül.

"Július közepe óta nem iszom. Azóta megszépült a bőröm, kiegyensúlyozott lettem, és megváltozott az életem. Megismerkedtem a párommal, aki befolyásos ember, ezért nem szeretném őt megmutatni. Őrülten szerelmes vagyok! Nem sokat vártunk az összeköltözéssel. Felnőttem, és úgy érzem, készen állok az anyaságra, ezért nem védekezünk. Várjuk, hogy kopogtasson a gólya!" – mondta Baukó, aki húgával fog szerepelni a TV2 új műsorában. Abban, amiben Hódi Pamelát is látni lehet majd, és ami eredetileg hétköznapi emberek életéről szólt volna, nem pedig másodvonalas celebek életéről.

Közben a VV6-ból hazaküldött Simon Facebook oldaláról kiderült, hogy Baukó egy nagyon elegáns húzással meghívta egy házibuliba a fiút, aki észnél volt, és nem fogadta el, mert akkor valószínűleg szerepelt volna a TV2 új műsorában, amivel szerződésszegést követett volna el: "vv 4 éva meghív egy laza házibuliba aami nekem több milliómba (szerződés szegelés+kötbér+menyus haragjaaa) kerülne :DDD ez a keserves ílet öcsém :DDD duhajpeti! nem jártok túl az eszement! :DDD majd én!! a kertvárosi gettómilliomos. :DD millió gyerek szereti a csudabogarat. remélem így is marad. 15 perc hírnév. pirítok egy kis lóvét azért ha nem gond, de utána álljatok össze mint két kicsi dedós. médium cápázás a legalsóbb szinteken. a csodabogár Simon, az RTL II, az rtl klub a cár! :DD (nyalintás)"