Zajlik az élet a Stohl családban, Stohl Luca felnőtt, az apja pedig újra partizik. A Blikk információi szerint a Nápligetben lévő Liget-klubba érkezett éjfél körül, állítólag már ittasan. A belépőt nem tudta kifizetni, mert csak bankkártya volt nála, ezért ingyen bemehetett – írta Krisztián.

„Ruhatárra sem volt pénze, így kabátban bulizott. Elég feltűnő jelenség volt, sok fiatal ment oda hozzá, hogy közös képet készítsen" – fejtette ki. A színész később felment a VIP-részlegre, ami viszont le volt zárva.

„A művész úr odament az egyik pulthoz, majd whiskyt töltött, és a fiókokból energiaitalokat szedett elő. Balszerencséjére a helyiség be van kamerázva, így azonnal felrohant két biztonsági ember, és ráordítottak: Hát te meg mit csinálsz!?" – részletezte az izgalmakat Krisztián.

A lap egy bennfentest is megszólaltatott, aki szerint pont úgy zajlottak a dolgok, ahogy Krisztián elmesélte. A piát elvevő Stohlhoz végül a  biztonsági őrök mentek oda, és megkérték, hagyja el a szórakozóhelyet.

„A barátom születésnapját ünnepeltük, és valóban csak kártya volt nálam. Igaz, amit mondtak rólam. Rettenetesen sajnálom, és szégyellem magamat" – nyilatkozta a lapnak a színész.