A mai Való világban semmi egyéb nem történt azon kívül, hogy megtudhattuk, pontosan mi vezetett oda, hogy Iza smárolt Krisztiánnal. Megdöbbentő módon az, hogy Krisztián tökrészegen ledubajosozta először az elviselhetetlen, és szintén tökrészeg Izát, aki azt választolta, hogy az anyja dubajos. Na itt elindult egy vad ordibálás, és ebből sült ki a nagy egymásratalálás. “Hova haladsz te?” – kérdezte Krisztián. “Anyád felé haladok” – válaszolta Izabella. További fontos részleteket a kép alatt talál.

Tehát ez volt

  • Krisztián nagyon ideges volt, amiért Teo odabújt Iza mellé este, ennek hangot is adott: “Teo, te kis gennyes” - közölte, majd megfenyegette, hogy kicsinálja, ha ezt folytatja a biszex lány.
  • Ne felejtsük el a Krisztián és Iza csókolózása előtti pillanatoknak pontos dokumentálását sem, a hajdúsági úriembernek ezzel a szöveggel sikerült utat találnia választottja szívéhez, miután az arcába büfögött: “Koch Izabella egy szívtelen, kőszívű istennek a fasza. Vagyis csak annak képzeli magát. És most ha megutálsz, ha nem, leszarom. Vágod? Mi a lófaszért jöttél ki hozzám? A legesleges legelején mi a lófaszért szóltál hozzám, amíg elbújtál gyönyörűen a sakokba? Amíg Krisztián itt ült szépen a dohányzóban?” – tette fel a bugyinedvesítő kérdést Krisztián, amire Iza röviden választol: “Mert fölkúrtál baszd meg, mert fölkúrtál.”
  • Aurelio ezúttal kétszer sírt: a születésnapja és Dávid távozása miatt. Azt megtudtuk, hogy Aureliót a villába üzenő apja hópihének hívja.

Szeretne hozzászólni? Tegye meg!

Kövessen minket a Facebookon is!