A VV6 mai összefoglalójánál még a félidőben leadott reklámok is izgalmasabbak voltak, de ha esetleg lemaradt volna, és nagyon érdekli, hogy mi történt a villalakókkal, pár pontban összefoglaljuk önnek.

  • A wannabe szupermodell Iza nyafogott a többi villalakó lánynak hajdúsági Krisztiánnal való kapcsolata miatt, mert őt bizony nagyon zavarja, hogy mindenki róluk beszél, és ez benne elvág mindent. Végül azért odament nyafogni és bújni kicsit Krisztiánhoz, aki nagyon emiatt boldog volt, de érzi, hogy pofára fog esni.
  • Még mindig tart a munkahét, a villalakók viszont nem bírják a fél nyolcas munkakezdést, a kukoricamorzsolók közül például senki nem kelt fel, és nem dolgozott.
  • Aurelio ismét sírt, most épp a munkát felügyelő főnöknek, amiért Zsolt és Viki előző este belemártotta a fogkeféjét a vécébe.
  • A villalakóknak Ki mit tud?-ot kellett rendezniük párokba állva. Viki és Iza stand-upolni akart, Viki meg is kérdezte Izától, hogy van-e valami vicces sztorija, aki csak ennyit tudott erre reagálni: "Mondjuk az, hogy lehánytam valakit szex után?" Zsolt és Dorka viccesnek szánt duettet adott elő, Dorka férfinak öltözve, Zsolt pedig nőnek. Zsófi és Charlotte telefonos rontáslevétellel próbálkozott, Zsófi volt a jósnő, Charlotte pedig a betelefonáló öregasszony. Teo és Aurelio párosában Teo volt a kutyaidomár, Aurelio meg a kutya, Józsi és Krisztián pedig közös sztriptízt nyomott a többieknek, amit Józsi csak úgy jellemzett: "Csippendéles, balettos, retrós, mindenfélés tánc volt."
  • A holnapi előzetes összefoglalójából pedig kiderült, hogy Gyúrós Józsi már megint haza akar menni.