"Ki akarok menni párbajozni. Esküszöm" − ezzel a mondattal indította a napot Iza, miután előző este Charlotte-tot küldték a villalakók párbajra. De nem csak Iza akarja, hogy ő menjen ki párbajozni a prostimúlttal rendelkező lánnyal, látszólag Charlotte őt választaná a legszívesebben. 

Hogy a villalakók ne unatkozzanak nagyon, rendezhettek egy farsangi bulit, és természetesen mindenkinek be kellett öltöznie, de a kispesti macsó Zsoltnak nem tetszett a jelmez, amit kapott, ezért kicsit bedurcizott, és veszekedett Aurelióval, akivel korábban a kertben össze is birkóztak. Ez Aureliót annyira megviselte, hogy már megint elbőgte magát. "Te nem fogod fel bazdeg, hogy én tényleg szeretlek" − vinnyogta Aurelio a kispesti macsónak. Ezután hajdúsági Krisztián a nyugiszobában veszekedett Vikivel leginkább a wannabe szupermodell Iza miatt, mert Vikinek nem tetszik, hogy a fiú behódol a lánynak. Természetesen ennek a hisztinek is sírás lett a vége.

De aztán Dorka és Zsolt is összeveszett, miután Dorka meghallott egy borzalmasan romantikus Pitbull számot, ami mély sebeket szakított fel benne, ugyanis exével ez volt a közös számuk. Zsolt berágott, hogy Dorka még mindig az expasija miatt szenved, ezért zuhanyzás közben szakítottak, Dorka át is rendezte gyorsan a hálószobát. 

És hogy tényleg történjen is valami, a hétvégén távozott Gyúrós Józsi helyére beküldtek egy új lakót, akit mint kiderült, a villalakók maguk választottak ki, de csak holnap tudjuk meg, hogy milyen körülmények között. Az új lakó egyébként Jóvágású Ádám, aki látszólag nagyon, de nagyon szeret szoláriumba járni.