Ha azt hitte, hogy a VV6 eddigi lakóinál már nem lehet senki se durvább, baromi nagyot tévedett, mert a Gyúrós Józsi helyett beköltözött Jóvágásúnak nevezett Ádámnál tahóbb embert még tényleg nem látott. Az első este már a heréjét lengető fiú látszólag tényleg azonnal rámászna minden villalakó nőre, de leginkább a wannabe szupermodell Izára és nagyon rózsaszín Zsófira.

Az egyébként meztelenül alvó Ádám először szó szerint lebirkózta a földre Izát − ha mi ilyet látnánk az utcán, már hívnánk a rendőrséget. De Izát ez nem nagyon zavarta, mert délután már együtt szunyókált a sráccal a nappali kanapéján, előtte pedig arról beszélgettek, hogy Ádám igazán odanyomhatná a farkát Izához. "Azért feküdtem Iza mellé, mert Zsófival nem jött volna össze a testi kontakt, Iza bevállalósabbnak tűnik" − magyarázta később Ádám az együttalvást, ami előtt lezajlott egy csodálatos párbeszéd is, ezt pedig meg is hallgathatja az alábbi videóban.

Ádámnak később meg kellett ismernie a lányokat egy rapid randi keretein belül, ezért a fiú mindenkitől megkérdezte: "Bejövök neked? Testem?" Vikinek aztán elmondta az egyébként favágásból élő fiú, hogy Iza szexre kell neki, Zsófi pedig kapcsolatra. "Nekem attól több kell" − mondta Zsófiról, Viki viszont megmondta neki, hogy felejtse el a dolgot, mert Zsófi nem fog engedni. "Ezt se?" − kérdezett vissza a fiú, miközben farokverést imitált a kezével. Persze Ádám azért bepróbálkozott Zsófinál, úgyhogy a párperces randi alatt megkérdezte pár fontos dologról: "A szex az nálad mit takar? Dugás, vagy más? Csók max? Fújatás?" A rapid randi Zsófival pedig annyira bejött a fiúnak, hogy elvitte a lányt egy rendes randira is, ami abból állt, hogy áztak egy keveset a jakuzziban. A randi előtt Ádám azért még elmondta a terveit a riportszobában: "Fújatnék egy jót, mer' nekem az nagyon fontos, aztán egy dugással befejeznénk a dolgot."