Sarka Kata kitett a Facebookjára egy képet, amin az látszik, hogy egy Aczél Endre nevű ember nagyon csúnyán sértegeti. Arról ő maga sincs meggyőződve, hogy valóban a televíziós újságíró ír róla olyanokat, mint „dupla senki”, „köztudott fideszes csúcskapcsolat”, illetve „a jó kurva anyjukat! Neki is, meg a férjének is”.

Mindenesetre ezt fűzte hozzá: „nyilván nem velem baja, hiszen nem is ismer, én pedig soh nem bántottam, hiszen nem is találkoztunk. Mi válthatta ki ezt belőle? A nőket gyűlöli vagy a világgal van baja? Azért sértegeti édesanyámat, gyalázza a férjemet és engem, mert elmentünk egy szórakoztató műsorba szórakoztatni? Ennyire még senki sem sértett meg, pláne nem úgy, hogy nem adtam rá okot. Borzasztó, hogy mennyi düh és indulat van egyesekben, s legalább ennyire borzasztó, ha valakinek ez tetszik! Őszintén sajnálom Aczél Endrét, remélem, hogy családom gyalázásával sikerült kipuffognia magát és agresszióit nem saját családtagjain vezeti majd le.”

Az azonos profilképű Aczél Endre oldalán mindenesetre nem találtuk ilyen bejegyzés nyomát. Üzenetet viszont egyelőre hiába próbáltunk küldeni neki.