VV Zsolt Dorkát siratja, hiányzik az illata, hogy nem együtt ébrednek fel, satöbbi, ehhez szomorú aláfestő zenét is kaptunk a kedd esti összefoglalóban. A villa macsója, aki a játékosok szerint a legerősebb a villában, életében először szerelmes, egy lányba se volt még szerelmes eddig. Másfél hónapon át éjjel-nappal együtt voltak Dorkával, szex nem volt csak matatás, melyik férfi ne lenne ettől szerelmes?

A hamarosan következő párbaj az összefoglaló fő témája, VV Zsolt párbajozni akar menni, azért, mert annyira odavan a szerelemtől, hogy látnia kell a családját, Dorkát, ez adna neki erőt ahhoz, hogy visszatérjen a villába, akármeddig. Ezt magyarázta a többieknek, akiket meg akart győzni arról, hogy rakják rá a jele. Az nem opció a fejében, hogy kint is maradhat. Herelengető Ádám saját magát tartja esélyesnek a párbajra, gyáva dolognak tartja VV Zsolt terveit. Hajdúsági Krisztián és Herelengető egymással párbajozna legszívesebben. A végén még a VV életében először nőért fognak párbajozni a férfiak: Hajdúsági Iza miatt vinné ki Ádámot. Az is kiderült, hogy a legtöbb játékost Aurelió idegesíti a legjobban, Aurelió a kritikus szavakat nehezen viselte el, ebből a hisztiből még párbaj is lehet.

A kedd esti összefoglaló VV Zsolt párbaj terveiről szólt, arról, hogy mindenki vigasztalni próbálta.  Elhangzott egy mondat VV Viki szájából, amit mindenképp ki kell emelni: azt mondta az úgynevezett kertben, hogy unatkozik. Lassan két hónapja élnek elzárva a világtól, és próbálják tolerálni egymás hülyeségeit, eddig mindössze egyetlen egy tematikus hét volt, amin lekötötték őket a szerkesztők. Ha eddig bárkiben kérdés lett volna, hogy mit csinálnak bent egész nap, hát ezt, unatkoznak. Továbbra is retekben élnek.