Újra tematikus hét van a villában, ezúttal a már az előző szériában is jól működött iskolahét kezdődött el, aminek keretei közt végre hivatalosan is kiderülhet, hogy pontosan mennyire okosak vagy hülyék a lakók. A a lényeg persze az volt, hogy a lakók az összes nagyszerű diákcsínyt kipróbálhatták. Pedig Iza például figyelhetne, hiszen még mindig nem érettségizett le. A végső feladat az lesz, hogy egy-egy verset megtanuljanak egy vizsgára, Krisztián rögtön kitalálta, hogy nem fog inkább bejárni. “Nézzed mán ember” - háborodott fel a verse hosszán, amit egyébként Petőfi Sándor írt. A legfontosabb mégis az, hogy megszavazták a játékosok, hogy ki a legbutább közülük. Mostantól hivatalosan is kijelenthető, hogy Krisztián a legbutább ember a VV6-ban, négyen szavaztak rá, amivel eggyel megelőzte Aureliót.

Ez volt még

  • Első körben matematikát kaptak, ebből kiderült, hogy Aurelio retteg a matektól.A harmadik általános iskolás anyagot Zsolt mondta vissza a legjobban.
  • Testnevelés is volt, Viki elmondása szerint szándékosan volt béna testnevelésből, hogy átverje a többieket, pedig ugye testnevelési főiskolára jár. Aurelio nagyon szeretné megdugni a testnevelés-tanárnőt, állítása szerint a síp fújása közben egész mást látott.
  • A történelem órán kiderült, hogy Zsófi megváltoztatná az oktatást: “Nem értem, hogy az őskorról egyáltalán minek kell tanulni, hiszen annyira régen volt, és csak mendemonda az egész. Én másban hittem, nem az őskorban” - utalt eltérő nézeteire Zsófi. Zsoltot viszont kizavarták a teremből, mert ásított, ezt pontosan ugyanennyire nem vette büntetésnek, mint amennyire gimnáziumban sem szokás annak venni.

Elmondaná, ki a leghülyébb? Mondja itt!

Kövessen minket a Facebookon is!