A Való világ 6 szombati adásának a csúcspontja lehetett volna az iskolahét lezárásaként megrendezett záróvizsga (a zévé!), de Istenes Bence elkeserített minket, vasárnapig várni kell ennek megtekintésével. A VV Nobel-díjas lakói a szokásos életundorral keltek, Aureliót a hoffmannrózsai keménységű tanárnő ébresztette. Charlotte ellógta az órát, "rossz közérzetem volt", indokolta. Ezzel mutat példát a gyermekeinknek, pedig láthatják, mi történik, ha valaki kerüli az iskolapadot!

Ádám Petőfi-bajsza egyszerűen zseniális volt, az egész adást elvitte a hátán. Amúgy a háromszög belső szögeinek összegéről próbált beléjük verni valamit a tanárnő. Viki a magyarórán hisztizett egy sort, majd távozott. Aurelio is mehetett volna a tudása alapján, a versmérték/időmérték dologról az jutott eszébe, hogy mikor íródott a vers. A magyar utánosztályfőnöki órába csapott át az isi, majd némi szünet után a tesióra jött, ahol Aurelio rajzolt pólóban vallott szerelmet a mélyen dekoltált tornatanárnőnek. Később németül a nő seggéről is énekelt egyet.

"Nagyon rossz érzés volt a szőnyeg alatt lenni, olyan kiszolgáltatott voltam (...) Igazából úgy éreztem magam, mint a töltelék a palacsintában" – hangzott el a műsor csúcsmondata Zsófi szájából. A reklám után a két zseni, Aurelio és Krisztián küzdött meg az alany és állítmány problémakörével. Az előbbi utólag közölte: "lehet, hogy még bevállalok egy főiskolát". Retteghet valamelyik színvonalas Vilmos Körte Gazdasági és Turisztikai Főiskola. Mindenesetre ő és Viki kapták a legtöbb pirospontot a héten, jutalmul vezethették a sebtiben összecsapott Villarádiót. Miután megharcoltak a potméterekkel.

Összegzés: A Való világ unalmassága adásról adásra nő, a szereplők laposak, mint a Körösök síkvidéke, egyelőre Viki, Aurelio és Krisztián viszik a hátukon a műsort. Na, majd holnap, csak felpörög a buli végre.