Őrületes dolgok történtek: miután Krisztián sokáig szóba sem állt megint a kicsit már felszedett Izával, most akkorát matattak az iskolahetet lezáró buli után a paplan alatt, hogy mi még azt sem tartjuk kizártnak, hogy ez itt bizony dugás volt. Egy ujjazás minimum benne volt a dologban, amit Viki is alátámasztott, aki hallani vélte a cuppogást éjszaka. Iza elmondása szerint viszont egyáltalán nem ment ruha alá, de az legalább jó volt neki.

Ez volt még

  • Zsoltnak már tényleg nem tetszik Iza, és ezt Vikinek és Ádámnak mesélte el az esti buli közben. Nincs segge, és a melleivel sem elégedett.
  • Őrület: Viki, Aurelio és Zsolt összeálltak a játékban. Ez különösen annak fényében meglepő, hogy Aurelio pár hete még úgy rühellte Vikit, hogy el sem bírta viselni. “Egyelőre mindenki menjen ki, aztán majd kicsináljuk egymást. Na jól van, bemegyek szarni” – zárta le a témát Zsolt, aki vadul készült a pótvizsgájára is, mivel a játék történetében ő bukott meg először az iskolahéten. Meglepő módon azért átengedték.
  • Zsófinak születésnapja volt, ezért minden kicsit lila lett a kedvéért. Viki húst vett neki, mert vegetariánus.