VV Aurelio párbajra készül: kirúgta VV Charlotte-ot és Teót a csapatából, mert szerinte nem őszinték vele, és csak taktikából állnának mellé. Miután elküldte őket, úgy döntött, számonkéri őket, hogy mégis miért akarják az ő pártját fogni. Attól fél, hogy taktikából álltak csak mellé, és gyengíteni szeretnék (?) de mi lehet ez a taktika, tudja azt bárki? VV Charlotte attól, hogy Aurelió kivágta a csapatból, sírni kezdett, és hüppögve bizonygatta Aureliónak, hogy őt várja vissza a párbajról, nem Herelengetőt. Nagyjából ez volt az egyetlen történés, amit érdemes kiemelni a péntek esti összefoglalóból.

Az összefoglalóban csupa kínos jelenetet láthatott a néző, amik kicsit sem voltak viccesek. Például, hogy VV Biszex Teo az óriás műkörmével a lábkörmét vágta a hálószobában, hogy VV Zsolt a farkát vakargatva találta ki Aurelió párbajának szlogenjét: egyszerűen sokszínű. Hogy VV Szemöldök Zsófi saját magát fotóztatta a Herelengető Ádám kampányához kapott fényképezőgéppel, amihez VV Viki annyit fűzött hozzá, hogy „olyan vagy, mint egy pornós bébi".

Érthetetlen versenyt szerveztek VV Aurelio és VV Ádám közt a szerkesztők, olyan feladatokat kaptak a párbajra készülők, mint amit a kisdobosok a nyolcvanas évek bármelyik május 1-jei banzáján a miskolci Csanyik parkban: papírzsebkendőket kellett dobozból kihúzogatni, almából szobrot készíteni.
A két párbajozó eltöltötte az utolsó vacsoráját, feltehetően a párbaj előtti bulizásról szóló összefoglaló lesz a napokban az egyetlen, amiben bármi történhet.