Már azt hittük, nem lehet cukibb dolog A Nagy Duett történelmében Fekete Lászlónál, aztán vasárnap este bekontárkodott a dologba Szelba Christian George, alias Cooky, aki miatt az első pár adások alatt maximum sikoltozhatott a néző, aztán kinőtte magát a kis alamuszi: "Annyira aranyos voltál, olyan voltál, mint egy ünnepségen, az elején, hátra raktad a kezed. Annyi szeretet és annyi alázat volt benned a dal iránt, ezt lehetett látni" - fogalmazott A csitári hegyek alatt című produkció után Liptai Claudia. "Ez volt a minimum" - válaszolta Cooky, akinek csupán édesapja magyar, édesanyja viszont francia/görög származású, a rádiós műsorvezető pedig Párizsban nőtt fel és csak Magyarországon kezdett el magyarul tanulni. 

"Még mindig hatása alatt vagyok ennek a produkciónak. Sikerült bennünket iszonyatosan meglepni, Cooky, hirtelen zavarba jöttem, hogy most lehet-e mosolyogni vagy nevetni, aztán ez a késztetésem abszolút elmúlt, mert elvittél, elvittetek magatokkal, ezzel a gyönyörű dallal" - szólalt meg Dobrádi Ákos, a zsűri egyik tagja. (...) "Én csak annyit szeretnék mondani zárásképpen, hogy innentől kezdve bárhogy is van, kitörölhetetlenül a szívetek fele magyar". 

A Nagy Duett történelmében először a duó 33 pontot kapott, amit ugyan a számítógép nem bírt feldolgozni, de szóban Hien és Cooky összesen ennyi pontszámot zsebelt be a zsűritől, a többit mindenkinek hozzá kellet képzelni.  

A legutóbbi adásban Cserpes Laura és Gesztesi Máté búcsúzott, utóbbinak a lelkét még expótanyja megsimogatta kicsit pár keresetlen dicsérettel.