Az év egyik legszomorúbb történése volt L'Wren Scott keddi öngyilkossága, ami után most tudott elég erőt összeszedni Mick Jagger, hogy szóljon barátnője haláláról. A US Magazine cikke szerint Jagger a Facebookjára tett ki egy megemlékezést, egy Scottról készült fekete-fehér fotó alá:

"Még mindig küzdök azzal, hogy megértsem, hogyan tudott a szerelmem és legjobb barátom ilyen tragikus módon véget vetni az életének. Sok csodálatos évet töltöttünk el együtt és egy nagyszerű életet hoztunk össze önmagunknak. Nagyszerű jelenség volt és a tehetségét is nagyra értékelték, nem kevésbé én. Megérintettek azok a megemlékezések, amiket az emberek róttak le előtte, valamint azok a személyes támogató üzenetek, amiket kaptam. Sohasem fogom őt elfelejteni."

Scottot New York-i lakásában találták holtan hétfőn reggel, a nő felakasztotta magát. Nem sokkal később Jagger lefújta a Rolling Stones aktuális ausztráliai, perth-i koncertjét, és visszarepült New Yorkba. Jagger egy őt ismerő forrás szerint le van sújtva és vigasztalhatatlan.