A VV6 villájában a helyzet az összefoglaló elején változatlan volt, a csíkos csapat tagjai, vagyis Krisztián, Iza, Aurelio és Zsófi még mindig ki voltak zárva a kertbe és a nyugiszobába, ami már annyira megviselte a póréhagymára is rácsodálkozó Zsófit, hogy bármitől képes volt elbőgni magát. Most például egy légytől kapott hisztirohamot, a rovar ugyanis berepült a nyugiszobába, ahol a lány békésen próbált aludni.

"Ez mutáns légy, ami bejött hozzám, ekkora volt" − mutatott a kezével körülbelül öt centit. "Nagyon félelmetes volt, horrorfilmben éreztem magam, ilyen mutáns állatokra meg legyekre gondoltam" − mondta Zsófi, aki azért is ijedt meg ennyire, mert szerinte a légynek nagyon mély hangja volt. Hajdúsági Krisztián végül elkapta a legyet, Zsófi pedig felsikoltott és bömbölni kezdett. "Nem hiszem el, hogy valaki sír egy légytől. Hol él ez?" − kérdezte Aurelio, aki eddig egyébként többször bőgött már a villában, mint a többiek összesen, általában egy-egy pók miatt.

Ezek történtek még:

  • Krisztián rájött, hogy Izával már nem tud aludni, mert leveri a víz
  • Beküldtek a villalakóknak egy videójátékot, hogy ne unatkozzanak
  • Vége lett a szenvedős, egymással viaskodós hétnek, így mindenki visszaköltözhetett a villába: Zsófi még soha nem volt ennyire boldog, hogy újra ehet jégkrémet - ami persze elfogyott, úgyhogy megint lehetett drámázni
  • Aurelio a mosógép tetején aludt