A VV6 ötödik kiválasztásán a nézők legszívesebben wannabe szupermodell Izát küldték volna párbajozni, és végül a villalakók többsége is így döntött. Viki, Aurelio, Zsolt és Charlotte tette a jelet Izára, Iza pedig Charlotte-ra, Krisztián Teóra, Teo Zsófira, Zsófi meg szintén Charlotte-ra, így a többség döntése alapján Iza megy egy hét múlva párbajozni. Erős a tippünk amúgy, hogy Iza szerdán Charlotte-ot fogja párbajra hívni, a két lány között ugyanis elég feszült a hangulat.

A villalakókat egyébként nagyon kiborítja Iza és Krisztián kapcsolata, másról sem tudnak beszélni, csak arról, hogy ezek ketten mit művelhetnek a paplan alatt, és hogy együtt vannak-e egyáltalán. Iza ezt mostanáig bírta, kiborult, és leüvöltötte a többiek fejét: "Kibaszottul elegem van már belőletek és abból, hogy itt állandóan ez a téma. Ha ti attól boldogok vagytok, ha azt mondom, hogy járunk, akkor járunk, ha boldogok vagytok attól, hogy azt mondom, hogy szeretem, akkor szeretem. [...] Ne szekírozzatok ezzel bazmeg, mert ha nem beszélek róla, ha beszélek róla, akkor is ezzel jöttök. Ha nem járunk, az a baj, hogy miért nem járunk, ha azt mondom, hogy járunk, akkor elkezdetek hülyéskedni. Kiborítotok, hogy nincs más téma, csak az, hogy megujjazott, nem ujjazott, mi a faszomat csinátunk este, gyertek oda éjszaka a paplan alá, azt' nézzétek, ha érdekel. Vegyetek rá mozijegyet!" − üvöltött Iza, aki végül kimondta, hogy ő és Krisztián járnak.

"Én köpni-nyelni nem tudtam, mikor Iza kijelentette hogy együtt vagyunk" − örült Krisztián a hírnek, hogy végre van csaja, hozzá is tette, hogy a szegényember legkisebb fia megszerezte a királylányt, mostmár jöhet a jutalom.

Ezek történtek még:

  • Iza Charlotte-ot olyan sunyinak tartja, mint Zsolt fingját
  • Iza és Zsófi nagyon összebarátkozott, Vikit ez baromira zavarja
  • A villalakók videóüzenetet küldhettek egy-egy családtagjuknak − mintha nem látnák őket eleget a tévében − Aurelio természetesen most is elbőgte magát