A kissé megnőtt fejű Teo újra szórakozott kicsit Aurelióval este, ami leginkább abban merült ki, hogy nadrágon keresztül simogatta a szájhős álló hímtagját. A meghitt pillanatokat Zsolt rontotta el, aki nagyon beszélgetni akart volna a robbanásközeli állapotban fetrengő Aurelióval, de végül nem sikerült tönkretennie a nagy, és egyáltalán nem látható takaró alatti akciót. Ennek meg is lett a következménye: Teo később elpanaszolta, hogy letört a körme, ami alapján elég vadul mozoghatott a keze. A sztoriból az éles eszű Zsófi is kivette a részét, mivel megosztotta a világgal, hogy cuppogást hallott, de nem szájcuppogást, hanem puncit. „Megismerem ezt a hangot” – vallott tapasztalatairól a lány.

Ez volt még

  • Az adás első fele azzal telt, hogy megtudtuk, a többiek szerint kit kéne kihívnia a vasárnapi párbajra Izának. Persze mi tegnap óta tudjuk, hogy Charlotte-tal küzd majd meg pár szavazatért, szóval nem izgultunk különösebben.
  • Viki nagyon kiborult, amiért Zsófi megvonta tőle a barátságát. Kicsit egy rosszul sikerült párkapcsolatra emlékeztetett a dolog. Mint kiderült, Viki szándékosan provokálta ki az egészet, bár azt senki nem érti, hogy minek.
  • Charlotte elsőként vallotta be, hogy nagyon hiányzik neki a szex. Ez azért annyira nem meglepő, hiszen ő volt az első, aki dugott a villában.

Elmondaná a véleményét? Tegye meg itt!

Kövessen minket a Facebookon is!