Hogy, hogyan kapcsolódik össze Welsz Tamás és a bulvár? Répás Lajoson keresztül. Ő az, akit azzal vádolnak, hogy hoszteszmunkát ígérve szexmunkára közvetített ki lányokat külföldre, Welsz pedig egy üzletember, aki nemrég rejtélyes körülmények közt halt meg. A per folyamatban van, több ismert név is tanúvallomást tett, mint Vajna szül. Palácsik Tímea, vagy Baukó Éva.

Mindenesetre a Vasárnapi Blikk szerint Welsz az akkor még kiskorú É.B.-t szerette nagyon. A lány vallomást is tett, mely szerint önként szexelt a férfivel. A vádlottak, Répás és társa, két üzletember, akik kiskorúval folytattak viszonyt. Welszt is gyanúsítottként tartották számon, de a lány vallomását visszavonta, így nem lehetett meggyanúsítani.

"Tamást eleinte elővették a lány vallomása miatt, és meg is gyanúsították, de aztán É. B. valami oknál fogva, az első vallomását úgy szépítette, hogy Welsz csak a barátja volt, önszántából feküdt le a férfivel, aki nem is tudta valódi korát" – mondta a Vasárnapi Blikknek Répás Lajos.  A férfi azt is mondta, hogy a lány kérte az üzletembert, hogy szerezzen neki dokumentumot, hogy elmehessen Afrikába dolgozni. Akkor derült ki, hány éves is a lány valójában. Innentől a lány állítólag hosszteszként sem dolgozott Répásnál. A férfit innentől tanúként tartották számon.