Egy brooklyni asszony, nevezetesen Susan Heifet levelet kapott az édesanyjától. Ez még nem lenne a Jezebel számára sem hír, de a levelet 1969-ben adták fel. A küldemény a gyerekkori otthonába érkezett meg, de a mostani bérlő úgy döntött eljuttatja neki. „ Megszereztem Heifetz telefonszámát, aki ingatlanügynökként dolgozik, és felhívtam. Annyit tudott csak mondani: Istenem."

A nő szülei elhunytak, de nagyon megérintette, amikor megkapta a levelet, mely a 19. születésnapjára írt neki az édesanyja. Tipikus köszöntő volt, egy anyától, aki izgatott a lánya születésnapja miatt. A New York Post arról ír, hogy az 1969 június 27.-i dátummal feladott levélben boldog, egészséges sikeres és hosszú életet kívánnak a lányuknak. A végén csak annyi áll: Mazel tov! illetve Szeretettel puszil mamád Molly, és papád Sam.
A képeslappal együtt kapott még levelet a bátyjától és egy régi barátjától, aki akkoriban Vietnámban harcolt. Az 1969 októberi levélben arról ír a fiú: „Emlékszel még rám?" a fiú kapcsolatba akart lépni vele, méh az elutazása előtt, de erre már nem került sor.

Heifetz elmondása szerint a leveleket jelnek vette, ugyanis bátyja elhagyta a családot, és Las Vegasba költözött. „Mindig tudtam, hogy a szüleim figyelnek a családomra. Ez bizonyságot ad nekem" - mondta a CBS-nek. 

A legjobb az egészben, hogy Heifetz mama egy csókkal pecsételte le a levelet. " A Max Factor rúzsa 45 év után sem fakult ki" - áradozott a nő.