Szegény Száraz Dénesnek megint nincs szerencséje. A színészt nézői nyomásra tették vissza a sorozatba, de úgy tűnik, megint mennie kell – írta meg a szomorú hírt a Bors.

A korábban Tamás atya, majd Balázs, a maffiózó szerepét alakító színész elképedt a döntésen, de tudomásul vette. 

„Bevallom, villámcsapásként ért, amikor a főnököm behívott az irodába, és közölte, hogy egy időre biztosan véget ért a közös munka. Ilyenkor az ember csöndben végighallgatja a főnökét, majd megkérdezi: mi az oka a kirúgásnak?"

Száraz szerint a karakterrel van baj, nem tud megfelelően fejlődni. „Színészileg ugyan kihívást jelentett számomra a karakter megformálása, és izgalmas is lehetett volna a jövőben, de sajnos megrekedt egy ponton, ezért „elfogyott”. Balázs semmilyen jellemfejlődésen nem ment át, a tör­té­netírók rossz irányba vitték el: vagy gyilkoltam, vagy nőket vertem, semmilyen feloldozást nem kapott a szerepem"  – részletezte a színész a nehézségeket.

A TV2 sajtóosztálya megerősítette a hírt, viszont cáfolták, hogy köze lenne Nagy Tamás producer távozásához a dolognak. A lap szerint az írók közt is változás lesz, de ezt nem erősítették meg.

Hogy a változásnak bármi köze van-e Szabó Zsófi új hajához, nem tudjuk, mindenesetre felpezsdült az élet a TV2 háza táján.