Június 30-án lekapcsolják a magyar közösségi háló utolsó szerverét is. – írja az Origo. A képei miat zonban nem kell aggódnia, egy kattintással megszerezheti őket egyben. 

A nevét az angol "Who is Who" kifejezés rövidítéséből szerző magyar közösségi szájt azért szűnik meg, mert a Facebook mellett már nem sokan használják.Mostantól nincs értelme tovább fenntartani a hálózatot, amely 2013-ig nyereségesen működött, idén azonban már nem lehetett így üzemeltetni, ezért az origo.hu-t is kiadó Origo Zrt. az idén májusban már nem hosszabbítja meg az iWiW üzemeltetéséről szóló éves szerződését az ezt kezdetektől végző Virgo Systems céggel, hanem június utolsó napján bezárja a szolgáltatást. – írják közleméynükben. 

„Mélyen tisztelt Közösségem! 12 évvel ezelőtt egy korszakalkotó közösségi tér házigazdájaként ismertetek meg. Bő egy évtized alatt 4,7 millióan csatlakoztatok hozzám...üszke vagyok minderre, ahogy arra is, hogy aktív részese lehettem a magyarországi internetezés elterjedésének.Ezúton szeretném megköszönni az élményeket mindannyiótoknak, akik – ha már egyre kevésbé is látogattatok mégis mindvégig – hozzám tartoztatok. Kérlek benneteket, hogy 2014. június 30-ig mentsétek le profilotokból a számotokra fontos emlékeket – ezt immáron könnyedén, egy kattintással megejthetitek, ha igényelitek a digitális időkapszulát. Egy korszak lezárult, a Gépház nem küld több üzenetet, üdv:  iWiW"