Végre kiderült, mi állt a Való világ 6 első szerelmespárjának szakítása mögött, VV Simon a Blikknek nyilatkozott Charlotte-ról. Kezdetben még minden jól indult: „Nagyon tetszett benne, hogy olyan talpraesett és tapasztalt, igazi érett nő. Nekem azelőtt fia­talabb, egyetemista barátnőim voltak, és nem találkoztam hozzá hasonlóval. A vidéki diáksrác belezúgott a harsány budapesti lányba" – indokolta Simon a vonzalmat. Bent aztán hullámvasút volt a kapcsolatuk, hol elvoltak, hol veszekedtek. „Két hónapot vártam idekint Charlotte-ra, és az alatt az idő alatt is sokat gondolkodtam azon, hogy nem passzolunk össze. Hiába voltam szerelmes belé" – indokolt Simon.

A Villába csodabogár címkével bekerült Simon most a tanulmányait akarja befejezni leginkább, illetve maga mögött hagyni Budapestet. Beszélt a lánykérésről is, ami szerinte is korai volt. „Odabent valódi érzelmeket tápláltam iránta, de miután Charlotte kijött, és újra találkoztunk, kiábrándultam belőle. Aztán megbeszéltük, se ő, se én nem akarunk távkapcsolatban élni, végül én mondtam ki, hogy hagyjuk" – derült ki Simon elmondásából.

A Blikk a másik felet, VV Charlotte-ot is megkérdezte, aki nagyon boldog volt, amikor két hónap után újra megölelhette Simont. „De nagyon megviselt, hogy ország-világ előtt megkérte a kezem, aztán meggondolta magát. Én igyekeztem, próbáltam menteni a menthetőt, de hiába. Simon azzal támadott, hogy meg akartam őt változtatni. Én ezt nem így látom. Miután kijöttem a villából, akkor derült ki, hogy ő el akar zárkózni ettől a világtól, haza akar menni tanulni, és én már nem férek bele az életébe" – mondta a nemrég egy férfivel látott Charlotte.

Eközben a VV7-ben

A Való világ 6 fináléja alatt jelentette be az RTL II, hogy elindítják ősszel a valóságshow hetedik részét is. Herman Péter, a csatorna kreatív igazgatója szerint már több mint 5000 ember jelentkezett, kitöltve az adatlapot. Nem mellékes, hogy az ötezer jelentkezés 24 óra alatt folyt be.