Mint ahogy azt már mi is megírtuk, az MTVA közreműködésével újra forgatják a Játék határok nélkült, aminek egyik forgatására be is jutottunk. A Bors úgy tudja, hogy a vetélkedősorozat eddigi forgatásain több sérülés is történt, mivel nem egyszer egészen extrém feladatokat is meg kell oldalnia a játékosoknak.

A Bors szerint kedd hajnalban a versenyzők egy csaknem nyolcszáz kilós bikával találkoztak, és ezt nem sikerült baj nélkül megúszni. Úgy tudni, hogy az egyik egyiptomi játékos neki­esett egy díszletelemnek, és fejsérültést szenvedett, miután a bika megrúgta. Assal Joseph Abdallah Georges-ot a mentők később agyrázkódás gyanújával a baleseti kórházba szállították, de még aznap visszatért a játékba.

A Bors úgy tudja, hogy nem csak az egyiptomi férfi, de egy nő is balesetet szenvedett szörfözés közben, és állítólag 4-5 további baleset is történt. Ami akár igaz is lehet, mert a Játék határok nélkülben régen is voltak balesetveszélyes feladatok. Ha nem emlékszik, nézze meg az alábbi videót!