VV Cristofelnem kezdte meg a közmunkát, pénzzel váltaná meg, ha ez lehetséges – írja a Blikk.  Néhány hónapja ítélték az egykori VV-st 300 óra közmunkára, amiért bántalmazta kettővel ezelőtti kedvesét VV Veronikát.

"Sajnos nem az én hibám, nem jelölték meg eddig a helyet, ahol el kell kezdenem a munkát. Annyit tudok, hogy több terület is szóba kerülhet, esetleg óvodában kerítésfestés, iskolában, vagy közparkban kertészkedés, öregek otthonában idősek gondozása, vagy kórházi kisegítés, amire rámegy a nyaram, mert hetente pár alkalommal, napi négy-hat órát kellene dolgoznom. Ehhez jön még a helyszínre utazás. Ha lehet, a párommal megpróbáljuk pénzzel megváltani a közmunkát. Nem azért, mert meg akarnám úszni, csak lett közben egy munkahelyem. Élettársam, Gigi ismerőse ajánlotta fel, hogy cégében értékesítő menedzserként foglalkoztat." – nyiltkozta a lapnak Cristofel. 

„Amennyiben a közmunkára ítélt a munkát nem kezdi meg, vagy hiányzik, börtönbüntetésre változtatják az ítéletet" – magyarázta a Blikknek Magyar György ügyvé.