Végre eljött a nagy nap – a rapper Kanye West nőül veszi Kim Kardashiant. Tegnap, vagyis péntek este már megtartották a pórbavacsorát is, amire a celebnők celebnője, Kim Kardashian egy brutálisan mélyen dekoltált fehér ruhát vett fel. Melleit valószínűleg csak a ragasztó mentette meg a kibuggyanástól.

És ettől a ruhától – vagy a majdnem kibuggyanástól – végre Kanye West is mosolygott, ami egy igen ritka pillanat, szóval jól nézze meg ezen a fotón:

A próbavacsorát Párizsban, a versailles-i kastélyban tartották meg, volt tüzijáték is, igaz az alábbi képen ez pont nem látszódik:

És a próbavacsorán már ott volt Lana Del Rey is, aki egy halom zsinór közt énekelt a párnak:

Az énekesnővel aztán boldogan pózoltak a Kardashian család nőtagjai:

Ami viszont ennél sokkal érdekesebb, hogy a vőlegény, Kanye West tanúja, Jay-Z és annak felesége, Beyoncé nem voltak ott a próbavacsorán. 

Sőt, Beyoncé-ék az esküvő előtti ebéden sem vettek részt, legalábbis ezen a fotón sem szerepelnek, sőt Kim Kardashian mostohaapja, Bruce Jenner sem, pedig elvileg ő vezeti majd oltárhoz a menyasszonyt. De legalább a narancssárga divatervező, Valentino ott van:

És ezt a fotót pedig az örömanya, vagyis Kardashian anyja, Kris Jenner készítette, ahogy a versailles-i kastélyba tartanak egy kisebb felhajtás közepette:

Amint lesz további történés AZ ÉVSZÁZAD ESKÜVŐJÉVEL kapcsolatban, arról azonnal beszámolunk. 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!